بابافت بلاگ

عکاسی ماکرو چیست؟ نکاتی که باید قبل از ماکروگرافی بدانید!

عکاسی ماکرو

به محیط پیرامون خود نگاه کنید؛ گل‌ها، گیاهان و موجودات ریز و درشت فراوانی را می‌بینید که جلب توجه می‌کنند. شاید کفشدوزک روی گل، توجه شما را به خودش جلب کرده و بخواهید از آن عکس بگیرید. اگر عکس‌هایی که می‌گیرید باب میل‌تان نیست، بهتر است، به‌فکر یادگیری عکاسی ماکرو باشید. در این مطلب قصد داریم تا تمام موارد ضروری را توضیح دهیم تا در نهایت، بتوانید بهترین عکس‌های ماکرو یا همان کلوزآپ را ثبت کنید.

فهرست عناوین مطلب

تاریخچه عکاسی ماکرو

 عکاسی که امروزه ما آن را با نام ماکرو می‌شناسیم، در اصل گونه توسعه یافته‌ای از عکاسی  فوتومیکروگرافی است. توماس وج وود در سال‌های ۱۷۷۱ تا ۱۸۰۵ میلادی زندگی می‌کرد و جزء اولین کسانی بود که این اصطلاح را مطرح کرد.

اگر عکس‌هایی که می‌گیرید باب میل‌تان نیست، بهتر است، به‌فکر یادگیری عکاسی ماکرو باشید.
اگر عکس‌هایی که می‌گیرید باب میل‌تان نیست، بهتر است، به‌فکر یادگیری عکاسی ماکرو باشید.

بعدها در دهه ۱۸۳۰ فردی به نام ویلیام هنری فاکس تالبوت، ایده‌ای خلاقانه به ذهنش خطور کرد. او دوربین کوچکی را به میکروسکوپ متصل کرد و سعی داشت تا به‌وسیله آن عکس‌هایی با بزرگنمایی ۲۰ برابر بگیرد.

امروزه از آن ماجرا بیش از یک قرن می‌گذرد و این شاخه از عکاسی به جایگاه خوبی رسیده است. در قدیم از  فوتومیکروگرافی صرفا برای مقاصد علمی استفاده می‌کردند و همین امر این اجازه را به پژوهشگران می‌داد تا از چیزهای خیلی ریز، با بزرگنمایی بالا عکس بگیرند. به‌تدریح و با گذشت زمان در دهه ۱۹۰۰ این عکاسی از انحصار علم خارج شد و به دنیای هنر راه پیدا کرد. هم‌اکنون عکاسان زیادی، تمایل دارند تا از سوژه‌های مختلف عکس بگیرند و از آن‌ها برای مقاصد هنری و آموزشی استفاده کنند.

تجهیزات عکاسی ماکرو

شاید هزینه‌های بالای تجهیزات عکاسی کلوزآپ باعث نگرانی‌تان شود، ولی لزومی به تجهیزات گران و پیشرفته ندارید. با صرف هزینه مناسبی می‌توانید تجهیزات کامل آن را تهیه کنید. گرفتن عکس‌های ماکرو مستلزم داشتن تجهیزات گران‌قیمت نیست، تنها مهارت و توانایی شماست که اهمیت دارد. این مطلب تمام مهارت‌ها و تجهیزات لازم برای این نوع از عکاسی را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: لوازم عکاسی ماکرو

دوربین مناسب برای عکاسی ماکرو

قدرت دوربین‌های ماکرو به‌قدری زیاد است که می‌توانید با آن‌ها از موجودات خیلی ریز، با جزئیات بالا عکس بگیرید. عکس‌های ماکرو کوچک‌ترین جزئیات را به ما نشان می‌دهند، جزئیاتی که با چشم غیرمسلح نمی‌توانید ببینید.

چند فاکتور اساسی در انتخاب دوربین وجود دارد که بایستی آن‌ها را بدانید تا دوربین مناسبی انتخاب کنید. در هنگام انتخاب دوربین لازم نیست به نوع آینه‌دار DSLR یا بدون آینه آن توجه کنید، بلکه باید دوربینی بخرید که قابلیت تعویض لنز داشته‌باشد. همچنین قابلیت فوکوس و داشتن عمق میدان مناسب نیز از پارامترهای مهم آن شمرده می‌شود. در ادامه به معروف‌ترین دوربین‌هایی اشاره می‌کنیم که مناسب این نوع از عکاسی هستند.

دوربین نیکون Z5

این دوربین به لنزهای جدید و باکیفیتی مجهز است که همین امر باعث محبوبیت آن در نزد عکاسان و علاقمندان به عکاسی ماکرو شده است. دوربین نیکون Z5 از نوع بی‌آینه است که سنسور فول فریم دارد. صفحه نمایش ۱۰۸۰- LCD با ابعاد ۳۲ اینچ و کیفیت عکاسی ۲۴.۳ مگاپیکسلی، آن را در ابتدای لیست انتخابی افراد می‌گذارد.

 در هنگام انتخاب دوربین لازم نیست به نوع آینه‌دار DSLR یا بدون آینه آن توجه کنید
در هنگام انتخاب دوربین لازم نیست به نوع آینه‌دار DSLR یا بدون آینه آن توجه کنید.

دوربین Fujifilm X-T4

این دوربین در بین سایر نمونه‌های مشابه، به‌عنوان یک پرچمدار قدرتمند ظاهر شده است. Fujifilm X-T4 با قابلیت‌هایی که دارد، برای عکاسی کلوزآپ بسیار مناسب است.

  • نداشتن آینه
  • سنسور APS-C
  • صفحه نمایش ال سی دی۳ اینچی k۱۶۲۰
  • کیفیت ۲۶.۱ مگاپیکسلی

از مشخصه‌های فنی این دوربین است.

دوربین Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D

این دوربین سیستم فوکوس مناسبی دارد که با کمک آن، سوژه موردنظر را شناسایی کرده و نور مورد نیاز آن را به‌صورت خودکار تنظیم می‌کند. با وجود چنین قابلیتی، آن را گزینه مناسبی برای افراد مبتدی تا حرفه‌ای کرده است و علاقمندان به عکاسی می‌توانند، با خیال راحت از این دوربین استفاده کنند.

دوربین Canon EOS:

  • بدون آینه،
  • سنسور APS-C،
  • صفحه نمایش ۳ اینچی- LCD1040،
  • تعداد پیکسل ۲۴.۱

از مشخصات فنی این دوربین است.

انواع لنز ماکرو

عکاسی ماکرو شما را به بخش‌های بسیار کوچکی می‌برد که تا به‌حال مشابه آن‌ها را ندیده‌اید. زمانی که عکس‌های ماکرو را می‌بینید، تصور می‌کنید که دنیایی موازی در کنار شما قرار دارد که تاکنون از آن بی‌خبر بوده‌اید.

تمام کیفیت عکس‌ها به لنزی بستگی دارد که از آن استفاده می‌کنید. با داشتن لنزهای ماکرو، می‌توانید به اجسام و جانوران مورد نظرتان نزدیک شوید و با بزرگنمایی زیادی از آن‌ها عکس بگیرید. در این بخش قصد داریم تا بهترین لنزهای ماکرو را معرفی کنیم.

لنز Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x

این لنز قدرت بالایی دارد و این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا با بزرگنمایی 5 برابری که دارد، از یک دانه ریز برنج نیز عکس بگیرید. این لنز فوکوس دستی دارد و کار با آن بسیار ساده است.

لنز Nikon 105mm f/2.8G IF-ED AF-S VR

با داشتن این لنز دیگر خیالتان راحت است و می‌توانید به‌راحتی عکس‌های ماکرو بگیرید. با قابلیت‌هایی که در این لنز وجود دارد، به‌راحتی می‌توانید به گیاهان و حشرات نزدیک شوید و عکس‌هایی با جزئیات بیشتر بگیرید.

لنزهای ماکرو باتوجه به تنوعی که دارند، دارای قیمت‌های مختلفی هستند.
لنزهای ماکرو باتوجه به تنوعی که دارند، دارای قیمت‌های مختلفی هستند.

بیشتر بخوانید: فرق عکاسی صنعتی و تبلیغاتی؛ بررسی تفاوت، کاربرها و تجهیزات مورد نیاز!

لنز Sigma 70mm f/2.8 DG

اگر قصد دارید تا عکس‌هایی با نمای نزدیک یا پرتره بگیرید، این لنز را فراموش نکنید. این مدل برای عکاسی ماکرو بسیار مناسب است. با بزرگنمایی 1:1 و عمق میدان f/2.8 عکس‌های با کیفیتی را ثبت می‌کند.

قیمت لنزهای ماکرو چقدر است؟

لنزهای ماکرو باتوجه به تنوعی که دارند، دارای قیمت‌های مختلفی هستند. با خرید یک لنز ماکرو می‌توانید از آن در عکاسی پرتره نیز استفاده کنید و با یک تیر دو نشان بزنید. با صرف هزینه 150 تا 300 دلار قادر خواهید بود تا یک لنز ماکرو مناسب خریداری کنید و از عکاسی با آن لذت ببرید.

فاصله کانونی لنز ماکرو

لنزهای ماکرو فواصل کانونی مختلفی را پوشش می‌دهند‌. لنز ماکرو 50 میلی‌متری گزینه مناسبی برای تازه‌کارهاست، قیمت آن هم ارزان‌تر است. اگر می‌خواهید مقداری بیشتر هزینه کنید نوع 100 میلی‌متری آن گزینه مناسبی است ولی نکته‌ای که باید به آن توجه کنید، موضوع بزرگنمایی و فاصله شما از سوژه موردنظر است.

با یک لنز 100 میلی‌متری می‌توانید در فاصله بیشتری از سوژه قرار بگیرید و با خیال راحت از آن عکسبرداری کنید. در مقابل، با داشتن لنز 50 میلی‌متری، باید به سوژه خود بیشتر نزدیک شوید تا قادر باشید از آن عکس بگیرید. در ادامه این مطلب برای آشنایی هرچه بیشتر شما به انواع فواصل کانونی در لنزها می‌پردازیم.

فاصله کانونی 40 الی 60 میلی‌متری

اگر قصد دارید تا از اجسام بی‌جان عکسبرداری کنید، این نوع لنز بهترین گزینه محسوب می‌شود. با داشتن چنین لنزی می‌توانید به اجسام نزدیک شوید و بهترین عکس‌ها را بگیرید.

فاصله کانونی 90 الی 105 ‌میلی‌متری

اگر حشرات و موجودات ریز، شما را کنجکاو کرده و‌می‌خواهید از آن‌ها عکس بگیرید، لنزی با داشتن چنین فاصله کانونی، به‌کارتان می‌آید. این فاصله کانونی به‌عنوان یک فاصله میان برد محسوب می‌شود که کار بسیاری از عکاسان را در مواجهه با سوژه‌ها، بسیار آسان کرده است.

فاصله کانونی 150 الی 200 ‌میلی‌متری

با داشتن چنین لنزی، قادر خواهید بود تا از سوژه خود بسیار فاصله بگیرید و از آن‌ها عکاسی کنید. این لنز، مناسب عکاسانی است که در حیات وحش فعالیت می‌کنند و از جانوران مختلفی مثل مار، عقرب و سایر موجودات عکسبرداری می‌کنند.

دیافراگم یا عمق میدان در لنز ماکرو

دیافراگم به معنای روزنه میانی است و آن را در لنز با عدد f نشان می‌دهند. این اعداد بازه ای در حدود f:1/4 – f:22 را در برمی‌گیرد و عمق میدان باریک تا خیلی عمیق را نشان می‌دهد. در واقع تیغه های هندسی‌شکل در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و یک دایره را تشکیل می‌دهند.

دایره‌ای که داخل لنز قرار دارد، دارای روزنه‌ای است که ما با تغییر تنظیمات دیافراگم، باعث باز و بسته‌شدن آن روزنه می‌شویم. میزان باز یا بسته بودن این روزنه، مشخص می‌کند که چه مقدار نور به حسگر دوربین برسد.

عمق میدان بیشتر، این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا اشیاء پشت سوژه را نیز شفاف و واضح نشان دهید. بیشتر عکاسان در مواجهه با سوژه‌ه‌ای نزدیک، از عمق میدان کمتری استفاده می‌کنند تا از طریق آن، فقط سوژه موردنظر را شفاف نشان دهند.

عکاسی کلوزآپ با گوشی

به لطف فناوری که امروزه شاهد آن هستیم، گوشی‌های تلفن همراه هوشمند نیز توانایی گرفتن عکس‌های کلوزآپ یا همان ماکرو را دارند. با گوشی خود می‌توانید تصاویر خیره‌کننده‌ای را ثبت کنید، بدون این‌که به تجهیزات پیشرفته و پیچیده‌ای نیاز داشته‌باشید.

کلوزآپ گوشی این امکان را در اختیار فرد قرار می‌دهد تا از گیاهان و حشرات با نمای نزدیکی عکس بگیرد. در ادامه، گوشی‌های هوشمندی را بررسی می‌کنیم که قابلیت عکاسی را دارند.

هنگامی که با گوشی آیفون به اشیاء یا جانوران مختلف نزدیک شوید، حالت ماکرو آن به‌صورت خودکار روشن می‌شود.
هنگامی که با گوشی آیفون به اشیاء یا جانوران مختلف نزدیک شوید، حالت ماکرو آن به‌صورت خودکار روشن می‌شود.

بیشتر بخوانید: عکاسی دیجیتال؛ اصول و قواعد عکاسی مدرن را بدانید!

 عکاسی کلوزآپ با گوشی شیائومی

برای فعال کردن قابلیت ماکرو در گوشی شیائومی، ردمی یا POCO، فقط کافیست بر روی اپلیکیشن دوربین کلیک کنید و پس از ورود، نمادی که سه خط دارد را انتخاب کنید و وارد بخش تنظیمات دوربین شوید. پس از ورود به تنظیمات بایستی بر روی نماد ماکرو کلیک کنید. ماکرو را توسط نماد گل نشان می‌دهند.

عکاسی کلوزآپ با گوشی سامسونگ

شرکت سامسونگ تمام سلیقه‌ها و بودجه‌ها را درنظر گرفته و براساس آن گوشی‌های میان رده تا پیشرفته را روانه بازار کرده است که هرکدام از آن‌ها دارای لنز ماکرو هستند. این گوشی‌ها به فوکوس خودکار مجهز است و تصاویر باکیفیتی را ثبت می‌کند. لنزهای ماکرو سامسونگ، بر جزئیاتی مثل بافت و الگوها تمرکز می‌کند و تصاویر خارق‌العاده‌ای را از گلها، پارچه‌ها، حشرات، قطرات باران و سایر اشیاء به ثبت می‌رساند. در عکاسی حرفه ای با گوشی سامسونگ بیشتر بخوانید.

عکاسی کلوزآپ با گوشی آیفون ۱۳

هنگامی که با گوشی آیفون به اشیاء یا جانوران مختلف نزدیک شوید، حالت ماکرو آن به‌صورت خودکار روشن می‌شود. موقعی که از آن فاصله بگیرید، حالت ماکرو آن روی صفحه نمایش گوشی نمایش داده می‌شود. در نسخه‌های جدید گوشی آیفون می‌توانید این قابلیت را خاموش کنید. برای استفاده از حالت ماکرو گوشی، مراحل زیر را طی کنید:

به قسمت تنظیمات گوشی بروید و بر روی آیکون دوربین کلیک کنید. بعد از اینکه به تنظیمات دوربین وارد شدید، گزینه Auto Macro را تغییر بدهید.

عکاسی ماکرو با رینگ معکوس

اگر نمی‌خواهید هزینه زیادی را صرف خرید لنزهای گران قیمت ماکرو کنید، ما پیشنهاد مقرون‌به‌صرفه‌ای برایتان داریم. استفاده از رینگ یا حلقه مخصوص، هوشمندانه‌ترین روش شمرده می‌شود. در این بخش تصمیم داریم تا شما را با نحوه استفاده از این نوع رینگ‌ها آشنا کنیم.

نصب رینگ معکوس روی دوربین

اگر می‌خواهید رینگ معکوس را بدون هیچ دردسری نصب کنید، فقط کافیست آن را به پایه لنز متصل کرده و لنز را به‌صورت وارونه به دوربین وصل کنید. در این حالت، چون لنز معکوس می‌شود، تصویر را با بزرگنمایی بیشتری ثبت می‌کنید و دیگر خبری از کوچک نمایی آن نیست. با خرید چنین رینگی، از خرید هر نوع لنز ماکرو گران قیمتی بی‌نیاز ‌می‌شوید.

سه‌پایه دوربین

برای عکاسی ماکرو حتماً به یک سه‌پایه احتیاج دارید. سه‌پایه باعث ‌می‌شود تا دیگر هیچ لرزشی در دوربین رخ ندهد و عکس‌های با کیفیتی ثبت شود. شاید از خودتان بپرسید که تثبیت‌کننده‌ها و لرزه‌گیرهای داخلی دوربین این کار را انجام‌می دهند، دیگر چه احتیاجی به سه‌پایه است! این امکانات هرچقدر هم که پیشرفته باشند، قادر نیستند تا کار سه‌پایه را ایفا کنند.

اگر قصد دارید تا از سوژه‌های اول صبح عکسبرداری کنید، باید در ساعات اولیه صبح به این کار مشغول شوید.

بیشتر بخوانید: عکاسی از طبیعت؛ ترفندهای عکاسی در طبیعت

نورپردازی در عکاسی ماکرو

عکاسی ماکرو چالش‌ها و سختی‌های زیادی را پیش‌روی عکاسان می‌گذارد ولی زمانی که بر آن غلبه شود، تصاویر جالب و شگفت‌‌انگیزی را ایجاد می‌کند. مشکل رایجی که عکاسان همواره از آن گلایه دارند، موضوع نور است. برای جلوگیری از کمبود نور، باید سرعت شاتر دوربین را تنظیم کرد. شاتر کمک می‌کند تا تصاویر واضح‌تری دست پیدا کرد.

در روز که مقدار روشنایی زیاد است، باید از سرعت شاتر بالا استفاده شود، در مقابل زمانی که محیط تاریک‌تر است، باید از شاتر با سرعت پایین استفاده کرد. برای تنظیم کردن نور محیط روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

عکاسی در نور خورشید

اگر قصد دارید تا از سوژه‌های اول صبح عکسبرداری کنید، باید در ساعات اولیه صبح به این کار مشغول شوید. نور خورشید در این زمان در حالت متعادلی قرار دارد. در هنگام عکاسی، دوربین خود را اندکی جابه‌جا کنید تا در زاویه مناسبی از نور خورشید قرار بگیرید. به‌هیچ‌وجه نباید سایه شما بر روی سوژه بیفتد بسیاری از عکاسان حرفه‌ای، نور ظهر را مناسب عکاسی نمی‌دانند.

استفاده از دیفیوزر برای نرم کردن نور

چنانچه مجبور شدید در ظهر به عکاسی بپردازید، نگران نور بیش از حد آن نباشید. با استفاده از دیفیوزرهای باکیفیت، قادر خواهید بود تا نور شدید خورشید را بر روی سوژه پخش کنید و از شدت آن بکاهید.

استفاده از رفلکتور نور

این وسیله کمک می‌کند تا سایه اطراف سوژه را حذف کنید. برای اینکه نتیجه مثبتی از این وسیله ببینید، بایستی به موقعیت خورشید توجه کنید تا بازتاب خوبی از آن بگیرید.

نوردهی با فلش

کمبود نور را می‌توان تا حد خیلی زیادی با فلش جبران کرد. برای این‌که شدت نور فلاش را بدانید، بهتر است چند عکس آزمایشی بگیرید تا تنظیم آن را متوجه شوید. در هنگام استفاده از فلاش دقت کنید تا نور شدید و خشنی به سوژه تابانده نشود.

تنظیمات دیافراگم در عکاسی ماکرو

با استفاده از دیافراگم دوربین می‌توانید تسلط بیشتری بر عمق میدان داشته‌باشید. برای این نوع عکاسی از دیافراگم‌های کم استفاده کنید تا جزئیات بیشتری را نشان دهید.

تنظیمات ایزو در عکاسی ماکرو

با تغییر در تنظیمات ایزو، می‌توانید در نور کم نیز عکسبرداری کنید و نگران نویزهای ایجاد شده نباشید، زیرا ایزو دوربین، این نویزها را به‌خوبی حذف می‌کند.

سوژه‌های عکاسی کلوزآپ

پرواز سنجاقک، قطرات باران، بلورهای برف، حباب‌های داخل نوشیدنی، لوازم آرایشی، بافت فرش‌ها، مورچه روی برگ درخت و هر موجود ریزی که وجود دارد، سوژه‌های خوبی برای این نوع عکاسی محسوب ‌می‌شوند.

قبل از این‌که به عکاسی از این سوژه‌های خانگی بپردازید، باید پس‌زمینه مناسبی برای آن انتخاب کنید.
قبل از این‌که به عکاسی از این سوژه‌های خانگی بپردازید، باید پس‌زمینه مناسبی برای آن انتخاب کنید.

عکاسی کلوزآپ در خانه

بسیاری از افراد دوست دارند تا از اشیاء داخل منزل خود عکس بگیرند؛ برای این کار اگر دوربین عکسبرداری داشته‌باشند که عالی ‌می‌شود، در غیراین‌صورت با گوشی‌های هوشمند نیز می‌توانند عکس‌های ماکرو بگیرند. در ادامه سوژه‌های جالب خانگی را نام می‌بریم که با کمی خلاقیت، می‌توانید عکس‌های شگفت‌انگیزی از آن‌ها بگیرید.

عکاسی از CD و قطرات آب

قبل از این‌که به عکاسی از این سوژه‌های خانگی بپردازید، باید پس‌زمینه مناسبی برای آن انتخاب کنید. اگر پس زمینه‌های رنگی زیبا دارید، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید تا عکس‌های ماکرو زیبایی بگیرید. اگر چنین پس‌زمینه‌هایی ندارید، نگران نباشید، با یک پیراهن، کاغذ یا یک تکه مقوا هم پس زمینه‌های خوبی می‌توان ایجاد کرد.

CD از سوژه‌های کلاسیکی محسوب ‌می‌شود که از قدیم مورد توجه عکاسان خانگی بوده است. CDهایی را انتخاب کنید که خراش نداشته‌باشند. اگر زاویه CD را کج کنید، به‌طوری که الگوهای رنگی آن در عکس بیایید، تصاویر جالبی ایجاد می‌کنند. برای جذاب شدن تصاویر، پیشنهاد می‌دهیم تا قطرات آب را بر روی CD اسپری کنید.

پاشیدن آب

برای این سوژه، به یک کاسه و بطری پر از آب احتیاج دارید. با یک دست خود، بطری را به‌صورت نیمه وارونه بگیرید و با دست دیگر خود آماده عکسبرداری شوید. با پس‌زمینه‌ای از مواد غذایی این عکسبرداری را امتحان کنید. البته قبل از این‌که شروع به عکاسی کنید باید دوربین خود را مطابق با سوژه تنظیم کنید. بدین‌منظور استفاده از فلاش، دیافراگم f/8 برای دستیابی به یک عمق میدان بیشتر، ضروری است.

CD از سوژه‌های کلاسیکی محسوب ‌می‌شود که از قدیم مورد توجه عکاسان خانگی بوده است.
CD از سوژه‌های کلاسیکی محسوب ‌می‌شود که از قدیم مورد توجه عکاسان خانگی بوده است.

عکاسی از گلدان

گلدان‌های داخل خانه به‌ویژه آن‌هایی که روبه‌روی پنجره قرار می‌گیرند، سوژه‌های طبیعی هستند که تصاویر خارق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کنند. برای شروع عکاسی ماکرو، گلدان را روبه‌روی پنجره بگذارید، جایی که نور کافی داشته‌باشد. طوری از گلدان عکس بگیرید که دنیای درون آن را نمایان کند.

اگر دوست دارید اعماق ناشناخته منزل و محیط اطراف خود را کشف کنید، پیشنهاد می‌دهیم تا عکاسی ماکرو را انتخاب کنید. با استفاده از این سبک، می‌توانید اشیاء و جانوران ریز را چندین برابر بزرگ کنید و تصاویر خارق‌العاده‌ای را به ثبت برسانید.

منبع ++++++++

عکاسی ماکرو در چه زمانی ابداع شد؟

نمونه‌های اولیه آن در سال 1830 ابداع شد و از آن فقط برای مقاصد علمی و غیر هنری استفاده می‌کردند.

کیفیت عکس‌های ماکرو به چه عواملی بستگی دارد؟

کیفیت تصاویر ماکرو به فاکتورهای مختلفی مثل مدل لنز و دوربین بستگی دارد.

تفاوت عکاسی معمولی با ماکرو در چیست؟

عکاسی ماکرو قابلیت بزرگنمایی در اشیاء و حشرات خیلی ریز را دارد. در عکاسی معمولی چنین امکاناتی وجود ندارد و فقط‌ می‌توان عکس های معمولی و بدون جزئیات ریز گرفت.

امتیاز شما

2 دیدگاه برای “عکاسی ماکرو چیست؟ نکاتی که باید قبل از ماکروگرافی بدانید!

  1. اشتراک‌ها: لوازم عکاسی ماکرو؛ تجهیزات ضروری عکاسی Macro را بشناسید! | بابافت Babaft

  2. اشتراک‌ها: عکاسی ماکرو با موبایل؛ نکات و ترفندهای عکاسی ماکرو با گوشی | بابافت Babaft

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *