بابافت بلاگ

تجهیزات عکاسی دسته دوم بخریم یا نه؟ + دستورالعمل قبل از خرید تجهیزات عکاسی دست دو!

تجهیزات عکاسی دست دوم

اگر به تازگی یک آتلیه عکاسی راه اندازی کرده‌اید یا مدتی است که از وسایل قدیمی ‌برای عکاسی استفاده می‌کنید و احساس می‌کنید که زمان آن فرارسیده که تجهیزات خود را ارتقا داده و عکس‌های باکیفیت‌تری بگیرید، سوال بزرگی که احتمالا حداقل یک بار به ذهن شما خطور می‌کند این است که آیا تجهیزات عکاسی دسته دوم بخریم یا نه؟ برای اینکه بتوانید به این سوال پاسخ دهید و انتخاب درستی داشته باشید، ابتدا باید مزایا و معایب استفاده از تجهیزات عکاسی دسته دوم را بدانید سپس به برخی نکات اصلی توجه کنید تا بتوانید هم به پاسخ سوال خود رسیده و هم تجهیزات مناسب و به قیمتی را خریداری کنید.

مزایای خرید لوازم و تجهیزات عکاسی دسته دوم

برخی مزایای استفاده از تجهیزات عکاسی دسته دوم عبارتند از:

  • صرفه‌جویی در هزینه‌ها و پرداخت قیمت ارزان‌تر احتمالا واضح‌ترین دلیلی است که موجب می‌شود کسی به خرید هر وسیله دسته دوم فکر ‌کند. وقتی صحبت از تجهیزات دوربین مانند بدنه دوربین یا لنز می‌شود، تفاوت قیمت جنس نو و دسته دوم می‌تواند بسیار زیاد باشد.
  • در حالی که بسیاری از مردم در اولین خرید خود به منظور صرفه جویی در هزینه‌ها به دنبال وسایل دسته دوم هستند، عکاسان حرفه‌ای از وسایل دسته دوم بیشتر به عنوان راهی برای پشتیبانی بدنه و لنز دوربین اصلی خود استفاده می‌کنند. آن‌ها در اکثر کاربردهای خود به تجهیزات جدید متکی هستند اما برای استفاده گاه به گاه تجهیزات دسته دوم را به عنوان پشتیبان در کیف دوربین خود دارند و استفاده از آن‌ها را برای این نوع موقعیت‌ها منطقی می‌دانند.
مزیت اصلی خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم پولی است که پس انداز می‌کنید.
مزیت اصلی خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم پولی است که پس انداز می‌کنید.
  • در صورت فروش مجدد، جبران هزینه‌های خرید آسان‌تر است. وقتی یک وسیله دسته دوم خریداری می‌کنید، درست مانند زمانی که یک ماشین جدید می‌خرید، به محض اولین استفاده، مقدار زیادی از ارزش خود را از دست می‌دهد؛ اما وقتی وسیله دسته دومی‌ را خریداری می‌کنید، آن وسیله در واقع کار کرده است و اگر در نهایت تصمیم به فروش مجدد گرفتید، معمولاً می‌توانید بیشتر یا تمام مبلغی که برای آن پرداخت کرده‌اید را پس بگیرید و در برخی شرایط، حتی با فروش آن سود کنید.
  • در برخی موارد، می‌توان در مورد قیمت وسایل دسته دوم مذاکره کرد. برای یک بدنه دوربین با قیمت بسیار بالا حتی یک تخفیف کم هم می‌تواند برای شما قابل ملاحظه باشد.

برای اینکه بتوانید پاسخ دقیقی به این سوال خود که تجهیزات عکاسی دسته دوم بخریم یا نه! بدهید، باید در مورد معایب خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم هم بدانید.

معایب خرید تجهیزات عکاسی دست دوم

برخی معایب خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم عبارتند از:

  • یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌هایی که با خرید هر وسیله دسته دوم به وجود می‌آید این است که وقتی آن وسیله به دست شما برسد، کار خواهد کرد یا خیر. در بسیاری موارد، دیدن محصول و بررسی آن اغلب به پذیرش این فرآیند کمک می‌کند، اما هنگام خرید از یک فروشنده آنلاین (که ممکن است ناشناس باشد)، ملاحظات بیشتری وجود دارد.
  • اگر از طریق یک فروشنده معتبر آنلاین خرید کنید، ممکن است سطحی از پشتیبانی را داشته باشید؛ اما اگر تصمیم به خرید مستقیم از شخص دیگری بگیرید، گارانتی نخواهید داشت. مطمئناً می‌توان این نوع خریدها را انجام داد، اما قبل از انجام این کار باید به عواقب آن فکر کنید.
  • غیر از این مسأله که ابزار اصلاً کار ‌نکند، یکی از نگرانی‌های بسیاری از مردم این است که که ممکن است مشکلات پنهانی در وسیله وجود داشته باشد که ممکن است خود را پس از استفاده زیاد آشکار کند.
  • حتی اگر عکس‌هایی به صورت آنلاین در اختیار دارید یا می‌توانید وسیله را در دست بگیرید و آن را بررسی کنید، باز هم هیچ راهی وجود ندارد که بتوانید واقعاً همه چیز را حساب کنید.
  • اگر مشکلی وجود داشته باشد، در نهایت بیشتر از چیزی که صرفه‌جویی کرده‌اید، خرج می‌کنید. این بزرگ‌ترین عیبی است که افراد را از خرید جنس دسته دوم باز می‌دارد. هنگام خرید یک دوربین یا هر تجهیزات عکاسی دیگری، هر مبلغی که بپردازید، اگر در نهایت مجبور شوید آن را زودتر تعویض کنید یا آن را تعمیر کنید، در دراز مدت هیچ صرفه‌جویی نکرده‌اید.

در انتها، پس از بررسی تمام جوانب فوق، این شما هستید که می‌توانید به این سوال که تجهیزات عکاسی دسته دوم بخریم یا نه پاسخ دهید. اگر تصمیم به خرید تجهیزات دسته دوم گرفته‌اید، می‌توانید از راهنمای زیر استفاده کنید تا خرید خوب و مقرون به صرفه‌ای داشته باشید.

بیشتر بخوانید: تجهیزات عکاسی حرفه ای؛ چک لیست ابزارهای یک عکاس حرفه‌ای

همیشه قبل از خرید دوربین، لنز یا هر تجهیزات دیگری، آن را در دست بگیرید.
همیشه قبل از خرید دوربین، لنز یا هر تجهیزات دیگری، آن را در دست بگیرید.

راهنمای خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم

بدنه دوربین‌های DSLR بهتر است دسته دوم خریداری شوند، مگر اینکه یک حرفه‌ای تمام عیار باشید. این مورد مخصوصاً اگر مبتدی هستید و برای اولین بار DSLR سطح پایه خود را خریداری می‌کنید یا علاقه‌مندی هستید که برای تفریح عکاسی می‌کنید، بسیار مهم است. حقیقت این است که بین یک دوربین دسته دوم و یک دوربین DSLR جدید، مزایای ملموس کمی‌ وجود دارد که فقط برای پیشرفته‌ترین یا تخصصی‌ترین کاربردها خود را نشان می‌دهد.

تصمیم گیری بین خرید یک دوربین کارکرده یا نو یکی از مهم‌ترین تصمیماتی است که می‌توانید هنگام خرید یک دوربین جدید بگیرید. اما درست مانند خرید هر کالای دسته دومی، مواردی وجود دارد که باید در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که بهترین معامله را می‌کنید.

قانون طلایی برای خرید این است که همیشه قبل از خرید دوربین، لنز یا هر تجهیزات دیگری، آن را در دست بگیرید و تمام جوانب ابزار را از نزدیک بررسی کنید. اگر این کار امکان پذیر نیست، اطمینان حاصل کنید که توضیحات و تصاویر تا حد امکان دقیق هستند. ترفندهای دیگری که می‌توانید به کار بگیرید تا یک خرید عالی داشته باشید عبارتند از:

استفاده از تجهیزات قدیمی‌تر

همانطور که گفته شد، مزیت اصلی خرید تجهیزات عکاسی کارکرده و تجهیزات عکاسی دسته دوم پولی است که پس انداز می‌کنید. با این حال، اگر آخرین مدل دسته دوم را بخرید، قیمت همچنان بالا خواهد بود و صرفه جویی زیادی نخواهید داشت. دوربین‌های DSLR طول عمر بالایی دارند اما ارزش دوربین‌های دسته دوم به سرعت کاهش می‌یابد.

برندهای اصلی دوربین، مانند کانن و نیکون، حداقل سالی یک بار مدل‌های جدید دوربین را عرضه می‌کنند. در نتیجه، این امر ارزش مدل‌های قدیمی‌تر را کاهش می‌دهد. این بدان معنی است که خرید یک دوربین دسته دوم به طور قابل توجهی ارزان‌تر از خرید یک دوربین جدید از همان مدل خواهد بود. خرید یک دوربین دسته دوم از مدل‌های قدیمی‌تر حتی ارزان‌تر و بسیار اقتصادی‌تر هم هست.

توجه داشته باشید که آخرین مدل موجود در بازار ممکن است شیک باشد، اما مدل‌های قدیمی‌تر هنوز هم می‌توانند عکس‌های باکیفیتی را با قیمت کمتر بگیرند. ویژگی‌های دوربین به کندی منسوخ می‌شوند. فقط در صورتی باید مدل جدیدتری خریداری کنید که دارای ویژگی خاصی باشد که کار شما بدون آن سخت خواهد شد. هرگز فکر نکنید که برای ایجاد عکس‌های عالی به یک دوربین خاص نیاز دارید.

در خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم از تعداد شاتر بالا در دوربین اجتناب کنید

اگر می‌خواهید یک دوربین DSLR دسته دوم به عنوان تجهیزات عکاسی دسته دوم بخرید، دقیقاً مانند مسافت پیموده شده یک ماشین، قبل از خرید باید تعداد شاتر دوربین را در نظر بگیرید. به زبان ساده، شاتر دوربین مکانیزمی ‌است که هر بار که عکس گرفته می‌شود حرکت می‌کند. هر بار که دوربین عکس می‌گیرد، تعداد شاتر یک عدد افزایش می‌یابد.

تعداد شاتر کم نشان می‌دهد که دوربین به طور مکرر استفاده نشده است در حالی که تعداد شاتر بالا برعکس این موضوع را نشان می‌دهد. بنابراین، دوربینی با تعداد شاتر کم باید عمر بیشتری نسبت به دوربینی با تعداد شاتر بالا داشته باشد. اما سوال این است که چه چیزی باید به عنوان تعداد شاتر بالا در نظر گرفته شود؟ اکثر دوربین‌های DSLR مدرن می‌توانند به صدها هزار تعداد شاتر برسند و همچنان به خوبی کار کنند.

وقتی صحبت از دستگاه‌های الکترونیکی می‌شود، معمول این است که “استفاده شده” به معنای “کاهش کیفیت، قابلیت اطمینان یا طول عمر” است. این سخن ممکن است به طور کلی درست باشد، زیرا بسیاری از انواع لوازم الکترونیکی برای خراب شدن ساخته شده‌اند، اما در مورد دوربین‌های مدرن اینطور نیست. در واقع، اکثر دوربین‌ها آنقدر قوی هستند که طول عمر آن‌ها در زمان اندازه‌گیری نشده و با چیزی به نام تعداد شاتر اندازه‌گیری می‌شود.

طول عمر یک DSLR مدرن احتمالا نامحدود است و تنها در اثر وجود باتری عمر آن محدود می‌شود. بهتر است برای تعداد شاتر بالاتر از 100000 احتیاط کنید؛ به این معنی که بازرسی دقیق‌تری برای اطمینان از درست بودن همه چیز به عمل آورید. قاعده کلی به صورت زیر است:

  • دوربین‌های DSLR سطح اولیه معمولاً حداقل 50000 عکس دوام می‌آورند.
  • دوربین‌های DSLR سطح متوسط ​​معمولاً حداقل 100000 عکس دوام می‌آورند.
  • دوربین‌های DSLR حرفه‌ای معمولا حداقل 200000 عکس دوام می‌آورند.

فرض کنید تا آخر عمر هر روز 10 عکس می‌گیرید. که هر سال به 3650 شات می‌رسد. حتی اگر از یک دوربین متوسط ​​و ابتدایی استفاده کنید، می‌توانید انتظار داشته باشید که دستگاه بیش از 13 سال عمر کند. با یک دوربین حرفه ای، طول عمر مورد انتظار می‌تواند چیزی در حدود 55 سال باشد.

نکته‌ای که باید در نظر بگیرید این است که شاتر همه چیز نیست. ممکن است یک ماشین دسته دوم با کارکرد 100 هزار کیلومتر بسیار عالی حرکت کند؛ در حالی که ماشینی با 20 هزار کیلومتر ممکن است در عرض یک هفته خراب شود. به همین ترتیب، تعداد شاتر دوربین هم نباید به عنوان همه چیز در نظر گرفته شود. در عوض، هنگام بررسی سایر جنبه‌های وضعیت و عملکرد دوربین مانند سنسور دوربین، باید آن را در نظر داشته باشید.

سنسور دوربین را بازرسی کنید!

مسلماً مهم‌ترین جزء در دوربین، سنسور است و وضوح تصویر، اندازه، عمق میدان، محدوده دینامیکی، اندازه کلی دوربین و بسیاری موارد دیگر را تعیین می‌کند. سنسورهای DSLR مستعد آسیب هستند زیرا تغییر لنزها می‌تواند باعث شود گرد و غبار و سایر عناصر با سطح سنسور تماس داشته باشند.

با وجود اهمیت سنسور، بسیاری از خریداران دوربین‌ها و تجهیزات عکاسی دسته دوم فراموش می‌کنند که سنسور را بررسی کنند زیرا نیاز به نگاه دقیق‌تری به داخل دارد. نوری را به سنسور بتابانید و به دنبال هرگونه خراش، علامت یا پیکسل مرده باشید. آسیب جزئی ممکن است به راحتی برطرف شود یا اصلاً تأثیری بر کیفیت تصویر نداشته باشد، اما همچنان باید آن را در نظر بگیرید. خطر اصلی وجود قارچ روی سنسور است.

مقابله با قارچ در دوربین می‌تواند یک دردسر بزرگ باشد، بنابراین هرگز چنین دوربینی را خریداری نکنید. به هر حال پیشگیری بهتر از درمان است.

لنز (یا لنزها) را بررسی کنید!

مانند بازرسی سنسور دوربین، لکه‌ها و خراش‌های جزئی روی لنز ممکن است مشکل ساز نباشد، اما همچنان باید در نظر گرفته شود. مجدداً، وجود قارچ روی لنز خط قرمز است و هرگز نباید چنین لنزی را به عنوان تجهیزات عکاسی دسته دوم خریداری کنید.

اگر فروشنده چند لنز دارد که آن‌ها را با دوربین می‌فروشد، می‌توانید فرض کنید که چندین بار لنزها را تعویض کرده است. این عمل ممکن است باعث شده باشد که گرد و غبار و عناصر بیرونی با داخل لنز یا حتی سنسور دوربین تماس پیدا کرده باشند.

بیشتر بخوانید: لیست تجهیزات عکاسی تبلیغاتی و حرفه‌ای!

بهتر است برای تعداد شاتر بالاتر از 100000 احتیاط کنید.
بهتر است برای تعداد شاتر بالاتر از 100000 احتیاط کنید.

چک لیست خرید دوربین دست دوم

تعداد شاتبرای اینکه تعداد شات‌های واقعی دوربین را متوجه شوید نیاز داره که از طریق سایت هایی مثل myshuttercount.com استفاده کنید.
پیکسل مرده سنسوربرای تست پیکسل های سوخته باید از فروشنده بخواهید با بسته ترین حالت دریچه دیافراگم، از آسمان یا یک دیوار کاملا سفید عکاسی کند.
این تنها حالتی است که می‌توانید پیکسل های سوخته را پیدا کنید.
فوکوس خودکار، کار می‌کند یا نه؟خطای فوکوس خودکار بسیار رایج است. سعی کنید درفضایی با نور مناسب و با لنز های مختلف فوکوس خودکار را تست کنید، اگر فوکوس مناسبی نداشت، از آن معامله صرف نظر کنید.
تست لنزهای سازگارحتما دوربینی که قصد خریدش را دارید، لیست لنزهایی که می‌توانید به آن نصب کنید را چک کنید. وگرنه یک بدنه بدون قابلیت نصب لنز های متعدد نصیبتان می‌شود.
چک کردن ظاهر کلیتمیز بودن ظاهر کلی محصول نشان دهنده این است که صاحب آن، شخصی بوده که به دوربین رسیدگی و از آن به خوبی نگهداری کرده؛ اولویت خرید شما باید دوربین هایی از این دست باشد.
توجه کنید! دوربین هایی که سن و سالی از آن‌ها گذشته، مقداری خط و خش طبیعی است.
خراش ها و فرو رفتگی هاخراش های سطحی طبیعی هستند؛ اما فرورفتگی‌ها نشان دهنده این است که دوربین ضربه خورده است.
پین کارت حافظهمحل اتصال کارت حافظه را به خوبی چک کنید؛ در غیر اینصورت هزینه زیادی را برای تعویض آن باید پرداخت کنید.
چک کردن محل اتصال لنز به بدنه و مانت لنزاگر آثار خم شدگی یا فرو رفتگی دیدید یعنی لنز سنگینی روی دوربین سوار شده؛ در هرحال، چک کنید تا آسیب قابل توجهی به مانت لنز نرسیده باشد.
چک کردن دستگیره‌های لاستیکیبا کشیدن انگشت روی دستگیره های لاستیکی متوجه می‌شوید که کنده شده اند یا خیر؛ در کل، چسبی که برای لاستیک‌ها استفاده شده‌اند، درطول زمان چسبندگی خود را از دست می‌دهند.
چک کردن ویزور و LCDچک کنید تا ویزور و LCD خراشیدگی نداشته باشند؛ اگر خراشیدگی داشته باشند، برای فوکوس در آن قسمت به مشکل برخورد خواهید کرد.
معتبر بودن فروشگاه و فروشندهسعی کنید از فروشگاه های معتبر، اجناس دسته دوم را تهیه کنید یا اگر از شخص خرید می‌کنید، انسان موجهی باشد.
انسان های موجه و منظم از وسایل خودشان هم به خوبی نگهداری می‌کنند.
چک لیست خرید دوربین دست دوم

بیشتر بخوانید: لیست تجهیزات عکاسی با موبایل که باید همراه داشته باشید!

آیا لوازم جانبی دوربین وجود دارد؟

دوربین‌های DSLR دارای تعدادی لوازم جانبی هستند که برخی از آن‌ها برای عملکرد دوربین حیاتی هستند. باتری و شارژر باید وجود داشته باشند؛ بنابراین شرایط آن‌ها باید خوب باشد، اما لوازم جانبی دیگری مانند درپوش لنز، هود لنز یا دستگیره‌های باتری هم ممکن است شامل شوند. همیشه وضعیت این لوازم را بررسی کنید تا مطمئن شوید ارزش افزایش احتمالی قیمت را دارند. یک نکته خوب این است که همیشه از فروشنده بپرسید که آیا جعبه اصلی دوربین را دارد یا خیر.

گرفتن گارانتی برای آرامش خاطر

یکی از معایب خرید تجهیزت عکاسی دسته دوم این است که معمولاً گارانتی منقضی شده یا باطل شده است. با این حال، یک فروشگاه معتبر همچنان در برابر هر اشتباهی پشتیبانی خود را دارد. مزیت دوم رفتن به یک فروشگاه معتبر این است که آن‌ها ممکن است برای خریداری تجهیزات قدیمی‌شما مبادله‌ای جزئی ارائه دهند که باعث صرفه جویی بیشتر در پول شما می‌شود.

با توجه به تمام نکات ذکر شده، امیدواریم که پاسخ این سوال خود که تجهیزات عکاسی دسته دوم بخریم یا نه را یافته باشید. اگر بتوانید تجهیزات عکاسی بخصوص یک دوربین دسته دوم سالم و بی عیب و نقص را پیدا کنید، مطمئناً ارزش خرید را دارد و می‌توانید تا وقتی که یک دوربین حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر خریداری می‌کنید، از آن به خوبی استفاده کرده و پول زیادی که می‌خواهید بابت خرید یک دوربین نو بپردازید را پس‌انداز کنید.

منابع: + + +

مزایای استفاده از تجهیزات عکاسی دسته دوم چیست؟

صرفه‌جویی در هزینه‌ها
عکاسان حرفه‌ای از وسایل دسته دوم بیشتر به عنوان راهی برای پشتیبانی بدنه و لنز دوربین اصلی خود استفاده می‌کنند.
در صورت فروش مجدد، جبران هزینه‌های خرید آسان‌تر است.

معایب خرید تجهیزات عکاسی دسته دوم چیست ؟

عدم وجود اطمینان از سالم بودن و دارای مشکل پنهان
عدم وجود کارت گارانتی

در خرید تجهیزات دسته دوم چه نکاتی را باید در نظر بگیریم ؟

1-بدنه دوربین‌های DSLR بهتر است دسته دوم خریداری شوند، مگر اینکه یک حرفه‌ای تمام عیار باشید.
2-تعداد شاتر دوربین را در نظر بگیرید.
3-سنسور دوربین را بازرسی کنید
4-لنزها را بررسی کنید
5- در صورت امکان گرفتن گارانتی برای آرامش خاطر

5/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه برای “تجهیزات عکاسی دسته دوم بخریم یا نه؟ + دستورالعمل قبل از خرید تجهیزات عکاسی دست دو!

  1. اشتراک‌ها: تجهیزات عکاسی از غذا؛ چک لیست تجهیزات ضروری برای عکاسی از غذا | بابافت Babaft

  2. اشتراک‌ها: لیست تجهیزات عکاسی تبلیغاتی و حرفه ای! | بابافت Babaft

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *